Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo

Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo is one of the most popular of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo using 11 ingredients and 13 steps. Here is how you cook that.

Unas completas tortitas a base de maizena, huevo, y leche de cabra
#cookpadmycook

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo:

  1. 4 cucharadas soperas Maizena
  2. 2 huevos para las tortitas
  3. 150 gramos mantequilla
  4. vaso leche de cabra
  5. 1 chorrito Brandy
  6. 1 pellizco sal
  7. 1 chorrito jarabe de arce, sino miel o sirope de agabe
  8. Espárragos verdes
  9. Champiñones
  10. Panceta o Bacon
  11. 1 huevo para el relleno

Steps to make to make Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo

  1. En un recipiente añadimos la maizena y los huevos, lo vamos mezclando y batiendo.
  2. A continuación añadimos la leche de cabra, mezclamos bien todos los ingredientes evitando que nos queden grumos, añadimos sal al gusto.
  3. A continuación incorporamos el sirope de arce, mezclamos bien todos los ingredientes, la mezcla tiene que quedarnos más líquida que espesa, evitando que nos quede excesivamente densa.
  4. En una sartén mediana ponemos la mantequilla a derretirse.
  5. Añadimos el preparado de las tortitas, como después las rellenaremos y enrrollaremos mejor hacerlas lo más finas que podamos, una vez las tenemos cocinadas a fuego bajo las reservamos.
  6. En una sartén preparamos la panceta, no añadimos aceite que se cocinen con su propia grasa, una vez hecha la panceta a nuestro gusto la reservamos.
  7. A continuación preparamos los espárragos y los champiñones, para ello añadimos aceite de oliva en una sartén y pasamos a sofreír, podemos añadir a sartén la panceta que teníamos cocinada, una vez ya cocinado todos los ingredientes, los reservamos
  8. Procedemos a rellenar la tortita con los espárragos, champiñones y panceta.
  9. Añadimos queso para fundir y enrollaremos la tortita de maíz. Reservamos.
  10. Mientras, en un cazo con agua al fuego, cuando comience el punto de ebullición, añadiremos un huevo por tortita, el tiempo de cocción si lo queremos al punto será de 4 minutos....una vez transcurrido el tiempo de cocción lo reservamos.
  11. Mientras se hace el huevo marcamos en una sandwichera o similar, sino en plancha la tortita rellena, para que se marqué y se funda el queso.
  12. A continuación desenrollamos la tortita con cuidado de no quemarnos y le añadimos el huevo, volvemos a enrollar y la tenemos lista para emplatar.
  13. La razón de poner en huevo pasado por agua al final, es que si lo ponemos en la sandwichera es que se romperia, mejor que quede entero dentro de la tortita.

As your experience and confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or more components or is a bit more or less hot, you can make easy changes to attain this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you do not need to learn them however just if you understand some easy cooking methods.

This isn't a complete guide to fast and easy lunch recipes however its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Make Homemade Tortita Maíz con Trigueros, Champiñones, Panceta, Queso y Huevo. Thanks so much for reading. I am sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Tortitas

Sopa crema de calabaza

Fajitas veganas 💚